Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Logo Danielle Sax
English

Em-Powered You

Het "Em-Powered You" programma

Wil je je uw innerlijke kracht te ontdekken en zich echt geëmpowerd te voelen?

Dit programma van 4 maanden is erop gericht je innerlijke kracht en je bewuste zelfzorgpraktijk te verbeteren. Dit programma, gecombineerd met Rapid Transformational Therapy (RTT™), leert je de vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om je stress en strijd achter je te laten. Het resultaat is dat je met meer zelfvertrouwen en veerkracht in je werk en in het leven zult staan.

Dit programma is voor jou als:

•  Je hebt succes, maar je voelt je toch vastzitten of in overlevingsmodus. 
•  Je worstelt om jezelf op de eerste plaats te zetten en grenzen te stellen.
• Je voelt je niet goed genoeg van binnen.

• Je bent goed in het helpen van anderen, maar niet in het helpen van jezelf.

Wat zit er voor jou in:

We helpen je om te stoppen met overleven en de leiding te nemen over je eigen leven. Deze tocht naar bewuste zelfzorg en authenticiteit zal een impact hebben op alle facetten van je leven en carrière.

Dit programma omvat:

• Tijdens dit programma krijg je fantastische lessen, hulpmiddelen en inzichten om jou en je bedrijf en leven kracht bij te zetten.

• Je krijgt individuele coaching, mentoring en accountability om je op het goede spoor te houden en de beste resultaten te behalen.

• Een "Un-limited You" programma is inclusief, waardoor de reis meer transformerend is.


Let op: Wij zijn er voor jou en je groei, want we weten dat ware successen van binnenuit komen. Stop niet langer met het ontwikkelen van je ware potentieel en begin je eigenwaarde te ontsluiten. Start vandaag aan de beste versie van jezelf door mee te doen aan ons programma.


Hier zijn enkele getuigenissen van klanten

die geweldige inzichten en veranderingen hebben doorgemaakt tijdens dit programma:

Toen ik nog niet met Danielle had samengewerkt, was ik bevreesd en onzeker, en die angst heeft me ervan weerhouden contact te maken met anderen. 

Danielles begeleiding heeft me echter geholpen mijn schroom te overwinnen en zelfliefde te ontdekken. Haar oefeningen en positieve waarneming veranderde hoe ik naar de wereld en naar mezelf keek.

Ik heb nu duidelijke doelen en wensen, en ik heb vertrouwen in mijn eigen kunnen. Ik ben niet meer bezorgd, en het leven is een avontuur. De mensen merken dat ik veranderd ben, en dat voelt geweldig. Danielle heeft me geleerd dat ik het universum en mezelf kan vertrouwen.

Ik ben het waard! Bedankt, Danielle


Sabine VD; entrepreneur

Ik worstelde met mijn geestelijke gezondheid en probeerde als alleenstaande moeder mijn bedrijf op te bouwen.

Nadat mijn business coach me Danielles boek had gestuurd, begon ik te genezen en leerde ik over zelfzorg en zelfliefde. Sinds ik hulp heb gezocht bij Danielle zijn mijn zelfvertrouwen en productiviteit gegroeid en heb ik beter controle op mijn slechte stemmingen.

Danielle heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik kan haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn leven wil veranderen.

Sian M, UK, Dogtrainer

Danielle hielp me een doorbraak te maken in mijn geluk. Haar coaching en RTT-sessie lieten me anders naar mezelf en het leven kijken, en ik leerde weer in mezelf te geloven en te vertrouwen op de liefde.

Dit programma heeft me doen inzien dat het belangrijk is om positief tegen mezelf te praten, wat me heeft geholpen in zowel mijn professionele als persoonlijke leven. Door de technieken die ze me aanleerde, ben ik nu zelfstandiger en heb ik de man van mijn leven ontmoet.

Danielle's persoonlijke coaching maakt echt een verschil, en haar boek is uitstekend. Danielle, je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven, dank je. Het was de investering waard.

Lili B

Ben je het beu om vast te zitten?
Wil je dat ik je help?

Dan is het tijd om oplossingen te vinden die blijvend zijn. Laten we praten over wat je dwarszit en hoe ik je kan helpen.

Boek een gratis sessie