Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Logo Danielle Sax
English

Getuigenissen

Ervaringen van klanten

die verbazingwekkende inzichten en transformaties hadden tijdens deze programma:

"Danielle is gepassioneerd in haar werk, en geeft een klare kijk op zaken die door het dagelijkse leven vertroebeld worden. Dankzij mijn gesprekken met haar kan ik op een objectieve manier omgaan met alles wat in mijn leven voorkomt.

Ik maakte me vaak druk om onnodige zaken, en had een doordringend gevoel dat ik steeds moest presteren. Iets waar niemand naar kan opleven. Dit resulteerde onvermijdelijk in veel donkere en moeilijke periodes. Ik had een gewicht op mijn schouders, een doorlopende stresss waar ik de oorzaak niet van wist. Door samen met Danielle in te gaan op wat er dieper in mijn gedachten speelt, heb ik nu een veel beter begrip van mezelf. Ik zie duidelijker waarom ik bepaalde meningen heb, en waarom ze mij niets vooruit helpen in het leven. Ik heb geleerd zachter te zijn voor mezelf, en zorg te dragen voor dat kleine kind dat nog in me schuilt.

Het blijft een proces, maar dankzij Danielle heb ik nu de nodige kracht en begrip gevonden om moeilijke periodes door te komen. Ik heb geleerd dat ik voor mezelf moet zorgen, en dat wat je dagelijks tegen jezelf zegt, wel degelijk een verschil maakt.

Sinds de laatste maanden voel ik me opmerkelijk lichter. Ik kan beter met situaties omgaan, en laat dingen zijn voor wat ze zijn. Ik durf tijd te nemen voor mezelf, zonder schuldgevoel. Ik luister nog geregeld naar mijn persoonlijke opname die mijn kijk op de wereld keer op keer terug scherp stelt.  

De stap om met Danielle te gaan praten was een belangrijke. Een waar ik de resultaten mijn hele leven lang van zal merken. 

Dank u Danielle!" 

Davy B, Web advies en ontwikkeling

Ik heb Danielle benaderd om hulp te vragen bij mijn angststoornissen, waaronder slikangst, claustrofobie en angst om alleen te zijn. Na een intakegesprek zijn we overeengekomen dat een 28-daags programma dat gericht is op één probleem, slikangst, geschikt voor mij zou zijn.

Ter voorbereiding op de RTT-sessie heb ik Danielle beschreven hoe mijn leven eruit zou zien als ik deze angsten niet meer had. Tijdens de RTT-sessie ben ik actief aan de slag gegaan met mijn onderbewuste en heb ik kinderherinneringen en -beelden ontdekt die hebben geleid tot mijn angsten. Ik heb deelgenomen aan oefeningen die hebben geholpen bij het genezen en aanpakken van de onderliggende problemen. Een belangrijke realisatie voor mij was dat ik als volwassen vrouw niet meer zo hulpeloos, machteloos en afhankelijk ben als toen ik nog een kind was. Ik kan onverwachte gebeurtenissen veel beter aan dan toen ik nog een kind was, wat mij heeft gesterkt en mij meer uitgaand heeft gemaakt.

Na de sessie heeft Danielle mij een opname gegeven die mijn oude overtuigingen heeft vervangen door nieuwe, positieve overtuigingen, wat heeft geholpen om de sessie nog beter te laten bezinken.

Over het algemeen ben ik erg blij met mijn vooruitgang tijdens deze sessie met Danielle. Ik heb echter meer sessies nodig om mijn primaire probleem, de angststoornis, volledig op te lossen, omdat dit nog niet volledig is opgelost. Gedurende het hele proces heb ik Danielle ervaren als een betrokken en zorgzame coach. Ze benaderde coaching met grote enthousiasme en toewijding van haar kant.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline S.

Ik zat vast in een ongemakkelijk labyrint. Een ingewikkeld doolhof van beklemmende emoties en onzekerheden. Het voelde onaangenaam om deuren te openen. In mijn jeugd was ik een bang meisje, ik trok me terug.

In het labyrint botste ik tegen deuren en muren en durfde niet te groeien want confrontaties maakten me angstig. Was ik het wel waard dat de wereld me zou zien zoals ik was. De onzekerheid stapelde zich op en trok zich door in mijn relaties met anderen. Na mijn laatste relatie kwam ik terug in contact met Danielle.

Ze leerde me van mezelf te houden, deuren te openen en mezelf te ontplooien. Muren werden gesloopt, sloten opengebroken. Mijn beklemmend cocoon viel van me af. Ik kon weer ademen. Danielle liet me zien waar de hinderlijke ballast zat. Ik ledigde mijn rugzak zodat ik met verlicht gevoel mijn weg kon voortzetten.

Haar oefeningen en positieve perceptie gaven me een andere kijk op de wereld maar vooral wie ik ben. Ik kan terug van mezelf houden.

Stilaan begin ik de wereld anders te zien en te ervaren. Mijn moodboard met duidelijke doelen en innerlijke wensen brengen rust. Het geloof in wie ik ben en wat ik ben groeit dagelijks. De omgeving rondom mij ervaart zeker mijn metamorfose. Ik krijg meer respect. Het leven is een avontuur. Een hindernis of gesloten deur is niet langer een netelig obstakel. Ik panikeer niet meer. Ik draai me om en vind een betere doorgang.

Danielle leerde me om vertrouwen te hebben in de kosmos. Het Universum zorgt eindeloos voor ons.Ik ben het waard!

Sabine VD Ondernemer

Door samen met Danielle aan de slag te gaan, ben ik meer en meer kunnen gaan staan in mijn authentieke succes wat ervoor heeft gezorgd dat ik beter kan en durf te ondernemen. Voordien draaide mijn zaak ook, maar de transformatie na het traject van 4 maanden is duidelijk zichtbaar. 

Ik sta meer achter de missie die ik wil uitdragen, geloof hier zelf nu ook echt in en weet ondertussen dat het mijn recht(/plicht) is om deze te delen met de wereld. Ik mag dingen groot zien en daar is niets mis mee.

Door een goede opvolging & continu uitgedaagd te worden is er een stevige basis gelegd waarop ik verder bouw. 

Professioneel, maar ook persoonlijk heeft dit mij veranderd en ben ik echt meer zelfzeker geworden.Dank Danielle

Groet,

Stijn H

Bij Danielle kom je thuis. Tijdens een sessie is geen enkel onderwerp taboe. Laagje na laagje komt ze tot de essentie van je vraagstukken waarin jij altijd de hoofdrol speelt, waarin de ster bent.

Het idee om volledig in balans te leven, genietend van alles wat je authentieke zelve te bieden heeft, lijkt soms zover weg, maar dat is het niet. Dat zal je merken. 

Onrust en stress domineerden mijn leven tot ik van binnen naar buiten begon te leven. Conflicten dagen me nog steeds uit, maar ik geniet ervan om ze bewust te tackelen. Ze bevestigen me hoe sterk en goedaardig ik ben. Mijn leven als mama, vrouw, vriendin, ondernemer, auteur en collega is voller... De beste versie van mezelf neemt het voortouw. Dat voelt bevrijdend. Jazeker! 

Gemoedsrust is wat ik wou en gemoedsrust heb ik gekregen. 

Dank je, Danielle! 

Elke L

125 wordsIk voel me vrijer, lichter en mooier. 

Dankzij RTT leer ik te connecteren met mijn diepste zelf, mijn eigen stralende licht, en mezelf op een efficiënte manier te prijzen. Door deze krachtige methode toe te passen met de begeleiding en coaching van Danielle kon ik de zelfvergetendheid die me zo blokkeerde ombuigen naar een diep gevoel van waardigheid om mijn eigen noden als prioriteit te stellen. 

Ik zie nu duidelijk waar mijn beperkende overtuigingen over mezelf en mijn lichaam zijn ontstaan, en dat creéert enorme vrijheid. Met zo'n sterk resultaat op heel korte tijd omhels ik vandaag nog bewuster mijn eigen prachtige transformatieIk ben zo blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan en zo dankbaar dat ik met jou heb mogen samenwerken.

Lieve L

Toen ik Danielle voor het eerst contacteerde, voelde ik me erg verloren. Ik had het gevoel mezelf kwijt te zijn, overweldigd door schuldgevoelens door dingen die ik had gedaan. 

Wat zij me geleerd heeft, is dat ieder moment telt. Elke gedachte, elk woord dat je uitspreekt. In elk moment ligt de keuze om waarachtig te zijn, tegenover jezelf en tegenover de ander. Dat is de basis, de grond, de weg naar je eigen hart. En zodoende naar dat van een ander. Via deze weg heb ik mezelf teruggevonden. Ik ben mijn eigen gevoeligheid ook beter gaan begrijpen. Het is nog steeds een uitdaging, elke dag, om mezelf de zorg te geven die nodig is. Maar ik ben er me bewust van geworden en stuur bij voor ik me opnieuw verlies. Ik heb het gevoel veel meer vrede te nemen met het nu, geloof in mijn eigen kracht, voel hoe ze door mijn lijf vloeit. 

Ik vind veel meer vreugde in het leven dat ik leid, doordat ik inzie dat ik mijn eigen stuurman ben. Dat inzicht brengt aanvaarding, en geeft me zin om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven, op alle vlak.

Un grand merci, 

Charlotte VDM

Je kent dat wel.... winkelen... je oog valt op een boek... en het blijkt het juiste ding op het juiste moment. Ik las in De Nieuwe Dokter (dr. Borms) over de hypno-therapie van Danielle. Hoewel mijn beeld totaal niet klopte met wat het in werkelijkheid is, leken de letters in het boek me toch aan te spreken en haast te roepen. 'Dit is wat ik nodig had', dacht ik toen. Contact genomen.

En dan, net als iedereen die hier schrijft, op DE stoel bij Danielle beland. En ik kan het in één zin samenvatten: er is een VOOR en een NA Danielle.

Je kan nog zo veel boeken lezen over ouderschap, niemand kan jou vertellen wat het is om mama te worden. Zo voelde de RTT-sessie voor mij aan. Laat je niet afschrikken door het mythische sfeertje dat aan hypnose hangt. Het is eenvoudigweg een zalige, diepe, diepe ontspanning. En diep ben ik werklijk geweest. Mijn thema is binnenstebuiten gekeerd, aangepakt, en nadien opgevolgd...Ik mag mezelf nu een ander mens voelen.

De eerste stap is gezet en wat erg fijn is: je WILT gewoon niet meer terug. Als dat geen therapie is!

Hartelijk dank, Danielle!

Marijke V

Voor RTT: Ik voelde me op alle vlakken erg slecht; ik had geen energie, vond het leven zwaar, mijn gedachten en handelingen waren pijnlijk, en ik zat vast in de overlevingsmodus om door te kunnen gaan. Alles voelde als een worsteling en ik zat geblokkeerd.

Na RTT: Nu voel ik al een tijdje meer energie in me, ik ben kalm en minder gestrest over dingen op het werk en in mijn leven in het algemeen. Ik accepteer mezelf meer en heb meer vertrouwen dat ik mijn weg in het leven zal vinden. Ik voel sterke weerstand tegen mijn professionele leven en de automatische piloot-modus die me daar dwingt te zijn en die energie van me afneemt. Ik ben gevoeliger geworden voor de negativiteit die ik onder collega's opmerk, de gesprekken, het geklaag, geroddel en ik ben sterk van mening dat het niet goed voor me is en me niet dient. Ik denk en maak me minder zorgen over wat mensen over me zouden kunnen denken of zeggen en ben gestopt (niet volledig) mezelf te vergelijken met anderen. Ik begin meer energie en wilskracht te voelen of een bereidheid om nieuwe dingen te verkennen, nieuwe dingen te leren en een nieuwe uitdaging/avontuur aan te gaan!Heel erg bedankt voor deze RTT-ervaring.

D. Gillissen

Ik volgde eerder coaching bij Danielle en die bood me al life changing inzichten.  

RTT bracht me echter in contact met een diepere, onbewuste laag van mijn persoonlijkheid en deed me stilstaan bij mijn onterechte en beperkende overtuigingen en zelfsaboterende patronen. Samen met Danielle leerde ik zien, voelen en ervaren waarin deze overtuigingen wortelden en transformeerde ik deze naar constructieve gedachten en tips voor zelfzorg op het hoogste niveau. RTT verloste me vooral van zware rugzak van negatieve aannames over mezelf en leerde me kijken naar de "realiteit".  

Ik heb gevoeld dat ik het waard ben om mezelf te omarmen en graag te zien, met al mijn postieve en negatieve punten en mezelf de zorg, de rust en bevestiging te geven die ik voorheen zocht bij anderen.Daniëlle is de perfecte begeleider met haar jarenlang ervaring in zelfzorg en zelfliefde. Dank voor deze boeiende en waardevolle stap persoonlijke groei! 

Barbara C

Geachte Danielle,

Het is niet makkelijk om de afgelopen 6 maanden in woorden samen te vatten, maar het mooiste resultaat voor mij is de innerlijke rust die ik in mezelf heb gevonden. Ook heb ik veel betere controle gekregen over mijn gedachten, en ik krijg veel positieve reacties van mijn omgeving over wie ik geworden ben.

Mijn relatie met mijn zoon is veel intenser geworden, doordat hij mijn gevoelens en behoeften beter begrijpt. Ik moet nog werken aan het onder controle houden van mijn ademhaling, maar ik merk het verschil elke dag in stressvolle situaties.

Eén ding is zeker: ik ben gestopt met het slachtoffer te spelen! Ik neem verantwoordelijkheid, sta stevig in mijn schoenen en kijk met vertrouwen naar de toekomst. Deze investering in mezelf was het meer dan waard en zal blijvend zijn.

Dank je wel, Danielle, voor jouw uitzonderlijke begeleiding. Naast het moederschap is dit een van de mooiste ervaringen in mijn leven geweest, en ik vind jou een fantastisch persoon en mentor.

Met heel mijn hart,

Ilse B, Verpleegkundige

Ik wist al enkele jaren van de RTT-methode af. Toch ben ik nooit een RTT-practicus tegengekomen waarin ik vertrouwen had en me veilig genoeg voelde om onder hypnose te worden gebracht.

De jaren gingen voorbij. Ik nam andere therapiën, maar ik werd nog steeds aangetrokken tot RTT. Vooral vanwege de 'snelle' resultaten. Toen ik me realiseerde dat Danielle een RTT-therapeut is, wist ik dat ik MIJN therapeut had gevonden. Ik had het niet mis.

Danielle neemt de tijd wanneer ze met je praat. Ze is toegewijd om het beste uit de sessie en het hele RTT-traject van 28 dagen te halen. Ik voelde me veilig, gehoord, gezien en gesteund tijdens elke stap van het traject. En ik kreeg de resultaten die ik wilde: de snelle transformatie van mijn innerlijke staat, waar ik al jaren mee worstelde om te veranderen.

Ik raad ten zeerste aan om met Danielle en RTT te werken.

Dank je, Danielle!

Tamara R

Lieve Danielle, Je hebt mij een heel eind op weg geholpen.

Ik had al erg lang twijfels en diep van binnen had ik de antwoorden, maar ik heb van u de bevestiging en kracht ontvangen die nodig was om knopen door te hakken.

Ik voel mij vrijer dan ooit, bevrijd van de hunkering om constant te pleasen. Ik durf nu eindelijk "neen" te zeggen zonder mij daar slecht bij te voelen.

Ik kan het sowieso iedereen aanbevelen!

Kathy V

Voor mijn RTT had ik alle dagen een opgejaagd gevoel. 

Dit is nu een pak minder. Mijn slapen is verbeterd. De angstgevoelens die ik had wanneer ik aan mijn vader dacht zijn eigenlijk verdwenen. Precies of hij bestaat niet meer voor mij.

Wanneer mijn moeder mij een slecht gevoel geeft knip ik denkbeeldig de energetische lijnen tussen ons door. En denk ik hou je slechte energie maar zelf bij.

Ik durf mijn mening meer te uiten.


Ines H

Ik ben deze 'reis' gestart als een wrak met ups and downs. Door de RTT ben ik tot de kern van mezelf geraakt. Niet wetende wat er zou gebeuren en alles zo bewust kunnen herbeleven....magisch! Wij zijn diep kunnen gaan , heel diep.

Het doorknippen van de navelstreng heeft me losgemaakt van de persoon die ik was. Met trots kijk ik naar mezelf in een spiegel. Een vrouw die er mag wezen. 

Lieve Daniélle, ik weet nu wie ik écht ben. 

Hartelijk bedankt.

V Factor

Danielle deed me via RTT terugkeren naar mijn kinder- & pubertijd. Het was een inkijk in mijn onderbewustzijn, sommige dingen was ik vergeten, anderen kon ik me nog goed herinneren. Ik was verbaasd van de impact die ze vandaag nog uitoefenen op mijn manier van denken en handelen, voorbij het echte voelen. 

Het was een bewustwording van de hardheid t.a.v. van mezelf en van anderen die me erg geraakt heeft. Dag per dag zet ik nu stapjes richting mildheid voor mezelf en mijn geliefden. De visualisatie van de witte, zachte sneeuwveren helpen me dagelijks herinneren om te vertragen, dankbaar en toegankelijk te zijn. 

Dankjewel Danielle.

Karen M

 Danielle's coaching bracht me stap voor stap nieuwe inzichten aan waardoor ik zelf leerde waar er ruimte voor verbetering is en hiermee gingen we dan samen aan de slag. 

Ze geeft verschillende praktische tips en is een heel fijne en warme persoon waarbij je snel jezelf durft te zijn. Via de RTT sessie leerde ik mezelf beter kennen en ik heb nu meer zelfvertrouwen. Ik voel me sinds haar begeleiding echt op goede weg en merk al een duidelijk verschil in hoe ik omga met mijn stress, ik probeer meer op zoek te gaan naar mijn authentieke zelf. Ook haar boek is erg inspirerend, ik neem het er regelmatig eens bij. 

Bedankt voor deze waardevolle begeleiding Danielle.

Ellen R 

Sinds ik Danielle heb ontmoet, heb ik veel over mezelf en mijn omstandigheden geleerd.

Ik begrijp nu dat ik leeg en uitgeput was omdat ik voor de buitenwereld leefde. Van binnenuit leven en verantwoordelijkheid nemen voor mezelf zullen diepe inzichten en levenslessen blijven.

De manier waarop ik dingen waarneem is nu volledig anders, omdat ik ze niet meer persoonlijk opvat. Zelfs mijn ontslag is oké, omdat ik het zijn plek kan geven.

Ik focus veel beter op de dingen die me dienen. Mijn schuldgevoel is minder en ik sta voor mezelf op wanneer ik dat wil. Dit is allemaal te danken aan jouw coaching en mentoring, Danielle. Bedankt!

Tineke VB

I am so grateful for your book and your teachings.

You will help many more people realise that they can take their life into their own hands. That we are responsible for ourselves and our body and mind.

Surely this will encourage people to retake the lead in their life!

Natasha P

Dear Danielle,

You don't know how much your spontaneity, commitment and professionalism helped my self-awareness and authenticity.

You create a fantastic trustful atmosphere, allowing me to dive deep within and build up from the core. Sometimes so confronting but so life-altering!

Thank you

Tine VM, Pharmacist

Dear Danielle,

From the bottom of my heart, I want to thank you for your excellent cooperation, the doors you opened for me, and the inner peace I found within myself. And, of course, for the positive flow that you radiate!

Vic

Dank je wel voor de waardevolle ondersteuning en begeleiding van de afgelopen maanden!Ik heb gezien hoe oude patronen mij in de weg stonden om verder te groeien. Ik voel hoe ik leef vanuit deze nieuwe inzichten. 

Vandaag overloop ik mijn schrift en zie ik hoe ik aardig op weg ben naar het mezelf ont-wikkelen naar wie ik echt ben, naar leven van binnen naar buiten, naar authenticiteit en ja durven zeggen tegen mezelf. Ik heb geleerd om meer bewust te kiezen vanuit mildheid en zelfzorg. 

Met 'aan het stuur zitten' heb ik geleerd om verantwoordelijkheid te dragen voor mijn leven. Eerlijk zijn met mezelf en durven kijken naar de behoeften die hier leven. Zoals ik mocht ervaren bij jou: 'De angst voor de veroordeling loslaten.' Mijn bestaansrecht waarderen. 

Dank je wel voor de hart gedragen ondersteuning!

Kristin B

Daniélle bracht me naar de essentie vanaf onze eerste babbel online.We hadden het over een fight flight reactie waar ik middenin zat. Ik kon het niet zien. Daniélle gaf me ogen. Om eerlijk en met een vernieuwde blik naar deze reactie te kijken. 

Tijdens de hypnosesessie gingen we terug naar mijn kindertijd. Een patroon kon ik daar doorbreken. Terug in de tijd, op dat moment. Ook kwam ik in contact met de diepste stukjes van mezelf. Met mijn pure ziel en mijn ego. 

Wat ben ik dankbaar dat ik nu weet wat me triggert en waarom. De transformatie was groot.Benieuwd om de effecten te zien ontplooien de komende weken/maanden/jaren. Mijn grenzen afbakenen lukt me nu veel beter en vlotter. 

Merci.

Charlotte DB

Een paar maanden geleden voelde ik me uitzonderlijk down. Ik was herstellende van ziekte en mijn zelfvertrouwen was tot het nulpunt gedaald. Ik was ernstig depressief en geplaagd door angst, zelfhaat en een gebrek aan dankbaarheid.

Terugkijkend glimlachte ik helemaal niet. Toen ontmoette ik Danielle Sax. Danielle heeft me meegenomen op een persoonlijke ontwikkelingsreis die ik nooit had kunnen verwachten. Ze heeft me geholpen te begrijpen waarom ik op zo'n negatieve plek zat, me begeleid en me geholpen de fundamenten van "bewuste zelfzorg" te ontwikkelen.

De reis is uitdagend en soms ongemakkelijk, maar zonder aarzeling is het veruit de meest lonende reis die ik ooit heb gemaakt. Ik zal op dit pad blijven.

Danielle heeft me geholpen weer te glimlachen en daarvoor ben ik met heel mijn wezen voor altijd dankbaar.

Jane L, Bedrijfseigenaar

Hallo Danielle,

Toen ik je voor de eerste keer hoorde spreken over hoe het onderbewustzijn een groot deel van het gedrag van een persoon stuurt, werden mijn eerdere overtuigingen direct bevestigd. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik dingen uitstel of mezelf saboteer omdat ik het gevoel heb dat ik geen goede dingen verdien, en soms twijfel ik aan mijn vermogen om beslissingen te nemen.

Deze gedachten brachten angst en veel twijfel met zich mee. Ik was geïntrigeerd of je me kon helpen ontdekken wat me tegenhield. Dus ik nam de sprong.

De RTT-sessie was intens en emotioneel, maar ik beloofde alles eruit te gooien en jou te vertrouwen om me te begeleiden. De verbindingen die tijdens de sessies werden gemaakt, waren kristalhelder, en het was het eerste teken van duidelijkheid over wat me tegenhield en waarom. Ik moest de oorzaak weten en nu ik het weet, heeft het mijn percepties en acties veranderd.

De dag erna voelde ik nog nooit zo'n last van mijn schouders vallen. Normaal gesproken geloof ik niet in snelle transformaties, maar de kennis die tijdens de sessie naar boven kwam, stelde me in staat om snel te transformeren door deze rugzak van 50 kg met het gevoel van "niet weten" achter te laten. Ik voelde me lichter en op mijn gemak, wat me in staat stelde me te richten op de dingen die belangrijk voor me zijn en iets te doen wat goed voelde zonder overmatig te piekeren.

Over het algemeen voel ik me "lichter" en minder angstig, met een focus op stap voor stap vooruitgaan.

Bram H

Ik worstelde al geruime tijd met mijn mentale gezondheid. Net als de meesten ging het op en neer met mijn angstgevoelens, wat mijn depressieve stemmingen sterk beïnvloedde. Ik ben een alleenstaande moeder die haar eigen bedrijf probeert op te bouwen. Ik besefte niet hoe belangrijk goede zelfzorg was totdat werd opgemerkt dat depressie mijn leven regeerde. Ik voelde me neerslachtig, mijn motivatie had me verlaten, en alles wat ik deed kostte me enorm veel moeite die ik niet had. 

Mijn coach stuurde me toen Danielle's boek, "Uit chronische stress stappen", als cadeau. Zo begon mijn reis van genezing en leren.Tijdens het lezen van het boek herkende ik veel van mezelf in Danielle's verhaal. Ik kon me goed relateren en begrijpen wat ze zo prachtig schreef. Dit weerhield me echter niet van een verdere afzinking in een depressie, dus nam ik contact op met Danielle met een smeekbede om hulp.

Sindsdien heb ik meerdere sessies (waarvan één een RTT-sessie) met Danielle gedaan, die me heeft geleerd over zelfzorg en zelfliefde. Ik voel me nu volledig anders dan hoe ik dit jaar begon.

Mijn zelfvertrouwen en productiviteit zijn gegroeid, en mijn neerslachtige stemmingen zijn onder controle. Life-changing is een understatement voor mijn ervaring met Danielle. Ik beveel haar van harte aan bij vrienden, familie en iedereen die mijn getuigenis leest.


Sian Mapp, VK, hondentrainer

Beste Danielle,

Mijn leven was een puinhoop toen ik begon met het VIP-programma van zes maanden bij jou.

Jouw coaching heeft me doen beseffen dat mijn gebrek aan eigenwaarde en hoge gevoeligheid ervoor zorgde dat ik voor de buitenwereld leefde, altijd proberend iedereen behalve mezelf te behagen.

Met jouw begeleiding heb ik geleerd om aandacht te besteden aan mijn gevoelens en behoeften en actie te ondernemen. Nu begin ik verantwoordelijkheid te nemen voor mezelf.

Ik voel me bevrijd van negativiteit, zelfkritiek, schuldgevoel en het gevoel slachtoffer te zijn.

Mijn leven is vandaag de dag totaal anders dan het was. Nu voel ik me geweldig en ben ik gelukkig!

Hoewel mijn werk nooit af is, ben ik nu gewapend met kennis en tools om alles aan te kunnen wat op mijn pad komt. Door naar binnen te gaan en mijn intuïtie te volgen, kan ik vol vertrouwen verdergaan.

Als ik verdere coaching nodig heb, zal ik zeker terugkeren naar jou vanwege jouw professionaliteit, enthousiasme en vriendelijkheid.

Dank je wel, Danielle, vanuit de grond van mijn hart.

Betty D

Danielle's tools en lessen hebben me geïnspireerd en getransformeerd om dicht bij mezelf te blijven en te voelen wat ik nodig heb, moment voor moment, gebeurtenis voor gebeurtenis.

Elke keer sta ik in mijn expressieve, authentieke kracht en omarm ik de beste versie van mezelf.

Dank je, Danielle

Pascale C

Dank je, Danielle, voor de afgelopen maanden, jouw programma en intense begeleiding, en het heden.

Maar vooral, dank je voor het helpen om mezelf weer te zijn.

Uit de grond van mijn hart, dank je voor alles.

Jolien R

Lieve Danielle,

Je weet niet hoeveel jouw spontaniteit, toewijding en professionaliteit hebben bijgedragen aan mijn zelfbewustzijn en authenticiteit.

Je creéert een fantastische vertrouwensvolle sfeer, waardoor ik diep van binnen kan duiken en vanuit de kern kan opbouwen. Soms zo confronterend, maar zo levensveranderend!

Dank je wel.

Tine VM, Apotheker

Het is nu meer dan 4 jaar geleden dat ik meedeed aan jouw programma. De reis was intens, maar ik heb er echt van genoten.

Ik heb zoveel van je geleerd en pas nog steeds veel strategieén en tools toe om terug te keren naar de basis en dicht bij mezelf te blijven.

Heel erg bedankt dat je weer betekenis hebt gegeven aan mijn leven, ik waardeer het echt.

Sarah J

Ik ben zo dankbaar voor jouw boek en jouw lessen.

Je zult nog veel meer mensen helpen realiseren dat ze hun leven in eigen handen kunnen nemen. Dat we verantwoordelijk zijn voor onszelf en ons lichaam en geest.

Dit zal mensen zeker aanmoedigen om de leiding over hun leven terug te nemen!

Natasha P

Er is geen geheime formule voor bewuste zelfzorg en het omgaan met stress. Om het verschil te maken, moet je de juiste mentaliteit hebben, unieke inzichten die iedereen kan begrijpen, en een concreet set van gedragingen.

Wat uniek is, is het programma van Danielle, waarmee je deze vaardigheden kunt verwerven en cultiveren. Dat, samen met haar altijd vertrouwde begeleiding, maakt het onmogelijke mogelijk. Daarvoor ben ik voor altijd dankbaar.

Jef P. - Bekroonde journalist

RTT heeft zich bewezen als de meest krachtige tool op mijn reis van zelfontwikkeling. Het confronteert je met cruciale momenten die je leven hebben veranderd en niet noodzakelijk voor het betere. Het stelt je in staat om deze levensveranderende omstandigheden rechtstreeks aan te pakken, ermee om te gaan, ze te doorlopen en los te laten. Het is niet altijd eenvoudig, maar het is een vereiste voor iedereen die een opwaartse koers in het leven wenst.

Om eerlijk te zijn, is RTT een zeer persoonlijke vorm van therapie, een ziel blootleggende ervaring, maar ik voelde me nooit kwetsbaar of blootgesteld. Ik draag bij aan Danielle, wiens integriteit alleen geévenaard wordt door haar uitmuntendheid in haar vak, haar levering van de therapie en de noodzakelijke ondersteuning die gegeven wordt tijdens en na de sessies.

Dank je, Danielle, voor het helpen veranderen van mijn leven.

Johann I

Beste Danielle,

Eerder heb ik coaching gevolgd bij jou, wat me levensveranderende inzichten bood.

RTT bracht me echter in contact met een diepere, onbewuste laag van mijn persoonlijkheid en deed me stilstaan en nadenken over mijn beperkende overtuigingen en zelf-saboterende patronen. Met jouw hulp heb ik geleerd om te zien, voelen en ervaren waar deze overtuigingen geworteld waren en ze om te zetten in constructieve gedachten en tips voor zelfzorg op het hoogste niveau.

RTT bevrijdde me van een zware rugzak vol negatieve aannames over mezelf en leerde me naar 'realiteit' te kijken.

Ik ben het waard om mezelf te omarmen en leuk te vinden, met al mijn positieve en negatieve eigenschappen. Ik geef mezelf de zorg, rust en bevestiging die ik eerder zocht bij anderen.

Danielle is de perfecte facilitator met haar jarenlange ervaring in zelfzorg en zelfliefde.

Bedankt voor deze boeiende en waardevolle stap van persoonlijke groei!

Met vriendelijke groet,

Barbara C

Danielle heeft me geholpen een grote doorbraak te maken in mijn geluk.

Haar coaching en de RTT-sessie hielpen me bepaalde delen van mijn leven vanuit een ander perspectief te zien. Ik heb veel aan mezelf gewerkt om in mijn capaciteiten te geloven en kreeg het vertrouwen dat liefde beschikbaar was voor mij.

Tijdens onze vier maanden durende reis samen leerde ik positiever tegen mezelf te spreken, wat me enorm hielp in mijn werk en privéleven.

Dankzij de methoden die ze me heeft geleerd, ben ik nu onafhankelijker en heb ik de liefde van mijn leven ontmoet. Het leven is zo goed als men zich openstelt en het universum de rest laat regelen. Laat het stromen, en alles komt op het juiste moment op de juiste plaats.

Danielle schreef een uitstekend boek over haar methode. Toch maakt haar coaching absoluut het verschil voor je totale ervaring van authentiek succes.

Dank je, Danielle. Je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven. Het was de investering waard.

Lili B

Ik ontmoette Danielle online en nam persoonlijk contact met haar op.

Onmiddellijk voelde ik dat dit me kon helpen om mijn problemen op te lossen. Zoals Danielle suggereerde, schreef ik me in voor een RTT-ervaring en ben ik helemaal tevreden, zonder enig spijt.

Terwijl ik al mijn ware gevoelens en overtuigingen zo lang onderdrukte, begreep ik eindelijk waar mijn problemen vandaan komen, en ik heb ze nu aangepakt en veranderd.

Ik raad Danielle aan aan iedereen die hulp nodig heeft, vooral als ze momenteel psychotherapie volgen, want dit is anders.

Dank je, Danielle, voor de significante verschuiving en vooruitgang die ik kon maken. 

H.A., kapper

Lieve Danielle,

Hartelijk bedankt voor jouw hulp bij het oplossen van mijn fysieke problemen die verband houden met gebeurtenissen in mijn kindertijd.

Ik beveel Danielle aan als een RTT-therapeut omdat Danielle me zeer op mijn gemak liet voelen en oprecht geïnteresseerd was in mij en mijn probleem.

Danielle hielp me stap voor stap de oorzaak van mijn probleem te begrijpen. Ze paste het Unlimited You-programma aan mijn exacte behoeften aan. Danielle was super geduldig en door de juiste vragen te stellen, kreeg ik immense duidelijkheid over hoe die ervaringen mij, zelfs vandaag de dag, hebben beïnvloed.

Nu ik deze duidelijkheid en de juiste tools heb, kan ik mijn leven veranderen en stoppen met die fysieke problemen te hebben.

Guan F

Beste Danielle,

Hartelijk bedankt voor ons RTT-programma samen. Het was een echte eyeopener voor mij. Ik dacht dat ik mezelf kende, dat ik wist wat mijn gedrag aanstuurde.

Maar eigenlijk wist ik het niet. En dat is wat jij me hielp ontdekken. Het is zo mooi om te weten dat het antwoord binnenin mij ligt. Het is zo bemoedigend dat alles opgelost kan worden, zolang men maar weet waar te zoeken. En Danielle, jij wist waar te zoeken! Je gaf me de antwoorden die ik nodig had door middel van jouw therapie.

Heel erg bedankt. Ik beveel je ten zeerste aan!

Els B

Ik kan mezelf zijn dankzij Danielle, zonder de behoefte te voelen om me tegenover iemand te verontschuldigen. Voordat ik Danielle ontmoette, was ik overweldigd door wrok en frustratie jegens de mensen die het dichtst bij me stonden, wat resulteerde in het verliezen van contact met mijn familie, problemen op het gebied van loopbaan en relatieproblemen.

Door me te helpen mijn problemen te identificeren en met het starten van het VIP 28-daagse programma, verbeter ik geleidelijk mijn vermogen om te bepalen wie ik ben en grenzen te stellen. Het resultaat? Ik voel me niet langer gefrustreerd met het verleden, mijn familierelaties zijn verbeterd en ik heb een positievere kijk op de toekomst. Het is nog steeds een lange reis, maar ik kijk uit naar verdere vooruitgang.

Met andere woorden, Danielle Sax heeft mijn leven ten goede veranderd. Ik beveel haar diensten van harte aan aan iedereen die positieve verandering in hun leven zoekt.

Koen V

Voor vele jaren heb ik geloofd dat ik niet goed genoeg was en meer moest bereiken dan ooit tevoren. Hierdoor was mijn zelfbeeld ernstig beschadigd, en leefde ik in een constante staat van bezorgdheid.

Door het programma "Unlimited You" heb ik geleerd hoe ik me als jongere voelde. Ik had jarenlang geleefd met vooraf bepaalde overtuigingen die me decennialang hadden tegen gehouden en problemen hadden ervaren die het dagelijkse leven moeilijk maakten.

Dit heb ik veranderd door therapie en het hele proces met Danielle.

Vanaf nu zal ik met veel meer zelfvertrouwen leven, dit ook uitstralen. Ik ben momenteel een ander persoon, een sterker persoon, iemand die van zichzelf houdt. Het heeft mijn geest en gedachten bevrijd. Het heeft mij innerlijke rust en opluchting gegeven, door het verleden los te laten. Vanaf nu kan ik verder met mezelf en mijn nieuwe ik.

Ik raad het ten zeerste aan als je echt iets wilt veranderen. Deze therapie is snel en opmerkelijk efficiént. Bedankt, Danielle, voor je intense begeleiding en doorlopende ondersteuning!

Davy DC

Het "Em-Powered You" traject heeft me geholpen mijn overtuiging te overwinnen dat ik door het leven moet vechten, wat resulteert in minder lijden. Ik ben meer bereid om te accepteren wat er is, en ik ben zeker meer aanwezig. Ik heb geleerd om in mijn eigen kracht te staan en mezelf te accepteren in plaats van te wachten op validatie van anderen.

Deze nieuw gevonden vrijheid heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen terug te winnen en me meer empowered te voelen om me te distantiéren van negatieve invloeden in mijn leven.

Het is prachtig om te zien hoe de transformatie van mijn innerlijke wereld wordt weerspiegeld in de reactie van de buitenwereld.

Ik beveel dit traject ten zeerste aan aan iedereen die positieve veranderingen in hun leven wil maken.

Raquel vlP

Voor mij was de presentatie van Danielle de vonk die het vuur deed ontbranden. Ik realiseerde me dat het niet mijn fysieke beperkingen waren die me tegenhielden om mijn triatlon doelen te bereiken, maar eerder mijn mindset.

Het is alsof er een hele nieuwe wereld voor me is opengegaan. Ik ben nog steeds pas aan het begin van mijn succesreis, maar ik zie een duidelijk pad voor me en ben ervan overtuigd dat ik met hard werken en de juiste mindset alles kan bereiken wat ik wil!

Jocelin L

Dank je wel, Danielle. Ik voelde me vernieuwd na het horen van jouw presentatie! Het heeft nu een krachtige impact op mijn leven.

Ik ging altijd door de fase van iedereen willen behagen en dacht dat ik niet genoeg was. Jouw woorden openden mijn ogen voor veel dingen.

En nu herhaal ik voortdurend tegen mezelf dat ik goed genoeg ben. Nogmaals bedankt dat je me weer van mezelf hebt laten houden en me weer respect hebt laten hebben voor mezelf.

Sally S

Dankbaarheid is het woord dat in me opkomt wanneer ik terugdenk aan de afgelopen maanden.

Je hebt me geholpen om ongezonde gewoonten te doorbreken. Ik vond eindelijk rust in mijn hoofd en innerlijke vrede in mezelf.

Dankbaarheid voor de spiegel die je me hebt voorgehouden. De gouden tips die je me hebt gegeven, brachten me dichter bij mijn kern en hebben mijn innerlijke kracht opgebouwd.

Ik blijf trouw aan mezelf, onderneem actie en bloei op elk gebied van mijn leven.

Hilde S, Auteur en Kindercoach

Ik begon gisteravond laat met het lezen van jouw boek en kon het niet wegleggen! Toen ik aan het einde van stap 3 kwam, was het zo duidelijk en herkenbaar voor mij dat ik me niet kon inhouden... het is alsof je inzicht hebt in mijn verleden, heden en toekomst.

Ik voel me nu niet meer zo alleen en zozeer het slachtoffer als ik me al jaren voelde!!

Gisteravond was een eye-opener en vandaag is de eerste dag van mijn leven. Ik weet dat het geen eenvoudige weg zal zijn, maar met focus verdien ik een betere manier om mijn leven te leiden en ik weet dat ik dit kan doen.

Dank je wel uit de grond van mijn hart.

Sue R, Uitgever

Danielle liet me via RTT terugkeren naar mijn kindertijd en puberteit. Ik ging mijn onderbewustzijn binnen en herinnerde me sommige gebeurtenissen zo goed terwijl ik andere compleet was vergeten. Ik was verbaasd over de impact die deze gebeurtenissen nog steeds hebben op mijn denken en gedrag vandaag de dag. _

Het was mijn hardheid tegenover mezelf en anderen die een diepgaand effect op me had. Dag na dag neem ik stappen in de richting van mildheid en liefde voor mezelf. De visualisatie van de witte sneeuwveren herinnert me eraan om te vertragen, dankbaar te zijn en toegankelijk te zijn.

Dank je, Danielle.

Karen M

Lieve Danielle,

Vanuit de grond van mijn hart wil ik je bedanken voor jouw uitstekende samenwerking, de deuren die je voor me hebt geopend en de innerlijke vrede die ik in mezelf heb gevonden. En natuurlijk voor de positieve flow die je uitstraalt!

Vic

Investeren in mezelf en jouw begeleiding was een fantastische beslissing en ervaring.

Ik ben zo trots op mezelf. Alles is goed in mijn wereld.

Bedankt voor je enorme steun, bruikbare tips en oprechte zorg!

Françoise B

Ik waardeer jouw Sunday Vitamines (wekelijkse e-mails) en begeleiding! Je bent een fantastische coach!

Voor het eerst in mijn leven durf ik mezelf op de eerste plaats te zetten en te genieten van mijn bewuste zelfzorg!

Dank je!

Sally W, Ondernemer

Uw boek was een van de belangrijkste factoren die me hielpen beslissen om alles een maand lang stop te zetten om wat ruimte voor mezelf te maken.

 Je bent zo inspirerend, Danielle. Ga zo door.

Veel liefde jouw kant op!

Isabelle G

Maak een gratis afspraak.

Als je je leven wilt verbeteren, boek dan een gratis sessie van 30 minuten in mijn agenda. Laten we eens kijken of ik je kan helpen je leven weer in de hand te krijgen.

Maak een gratis afsraak