Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Logo Danielle Sax
English

Un-Limited You

Het “Un-Limited You” programma

Dit 28-daagse programma maakt je los van beperkende symptomen en overtuigingen, zodat je echt onbegrensd kunt zijn.

Dit korte programma, "Un-limited You", richt zich op het specifieke probleem/symptoom/gedrag waar je het meeste last van hebt. Niet alleen krijgen we inzicht in oorzaak van het probleem. We maken ook gebruik van Rapid Transformational Therapy (RTT™) om het bevrijdende, langdurige resultaat dat je zoekt te versterken, in combinatie met intensieve follow-up & coaching.

Wat bevat het programma?

Dit programma heeft 5 onderdelen:

1) Onderzoek naar je symptomen en problemen.

Tijdens een individuele intake bespreken we je symptomen / problemen en wat je kunt verwachten van dit korte, maar krachtige programma.


2) De hoofdoorzaak vinden.

Tijdens hypnose, een diepe staat van ontspanning, kunnen we toegang krijgen tot je meest verborgen gevoelens en herinneringen in je onderbewuste. Door de juiste vragen te stellen, kunnen we je huidige problemen, patronen en gedrag beter begrijpen.


3) Het onderbewuste patroon doorbreken.

Met veilige, krachtige, bewezen technieken onderbreken we jouw onderbewuste beperkende overtuigingen en waarheden, waarvan de meesten je al je hele leven belemmeren en blokkeren.


4) Het ontwikkelen van positief zelfvertrouwen.

Het onderbewustzijn is zeer gevoelig voor nieuwe programmering tijdens hypnose, dus daar maken we gebruik van door positieve suggesties over onszelf en de wereld in te brengen. Deze hebben onmiddellijk effect.


5) Intensivering van je bevrijdingsproces.

Je krijgt een opname die is afgestemd op de nieuwe programmering waarnaar je dagelijks luistert voor 21 dagen. Je moet deze positieve suggesties blijven herhalen om je denken te veranderen. We helpen je met regelmatige follow-ups en extra coachingsessies.


We zullen natuurlijk uw veranderingen bespreken aan het eind van het programma.

We helpen je met:

• Geestelijke gezondheid:

- Laag zelfbeeld en zelfvertrouwen

- Angst

- Stress en overbelasting

- Faalangst en PTSD

- Verslavend gedrag zoals eetstoornissen, drinken, enz.


• Mentale kracht:

- Doelen, missie en motivatie

- Uitstel en zelfsabotage

- Succes mindset


• Fysieke gezondheid:

- Versnelling van het genezingsproces

- Pijnbestrijding

- Immuniteit en fysieke problemen


• Emotionele gezondheid:

- Burn-out en emotionele ineenstorting

- Gebrek aan zelfliefde

- Relatieproblemen


• Financiële gezondheid:

- Geld blokkades

- Succes in zaken of carrière

Enkele getuigenissen van klanten

die inzichten en transformaties hadden tijdens dit korte programma:

"RTT bleek het krachtigste hulpmiddel te zijn tijdens mijn zoektocht naar zelfontwikkeling.

Het confronteert je met de feiten, het kritieke moment dat je leven heeft veranderd. Het helpt je deze levensveranderende zaken te zien, ermee om te gaan, ze te verwerken en ze los te laten. Het is niet altijd makkelijk, maar het is noodzakelijk om vooruitgang te boeken in het leven.

RTT is een heel intieme vorm van therapie, maar ik voelde me nooit kwetsbaar of blootgesteld. Dit draag ik bij aan Danielle. Niet alleen is ze heel goed in haar werk, maar je kunt ook op haar rekenen. Ze is er voor je tijdens en na je sessies.

Danielle, je hebt me geholpen een nieuw leven te beginnen. Dank je"

Johann Ilgenfritz Founder & CEO – UK Health Radio Network

"Ik ken de RTT-methode al jaren. Ik heb nog nooit een hypnotiseur ontmoet waar ik genoeg vertrouwen in had om me door hem te laten hypnotiseren.

Toen ik ontdekte dat Danielle RTT-therapeut is, wist ik dat zij de juiste persoon is voor mij. Ik had gelijk. Danielle neemt de tijd als ze met je praat. Haar werk is haar passie en ze zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt tijdens het 28-daagse RTT-traject.

Ik voelde me veilig, gehoord, gezien en gesteund tijdens elke trajectstap. Ik kreeg wat ik wilde: een snelle verandering van mijn innerlijke staat, die ik al jaren probeerde te veranderen.

Ik kan het werken met Danielle en RTT ten zeerste aanbevelen. Bedankt Danielle!"

Tamara R

"Lieve Danielle, ik kan je niet genoeg bedanken voor je hulp bij het oplossen van mijn lichamelijke problemen die veroorzaakt zijn door heftige ervaringen in mijn jeugd.

Ik beveel Danielle aan als RTT-therapeut omdat Danielle me erg op mijn gemak liet voelen en oprechte interesse toonde in me en mijn probleem. Danielle begeleidde me stap voor stap in het begrijpen van de oorzaak van mijn probleem. Ze stemde het "Un-Limited" You programma precies af op mijn behoeften.

Danielle was super geduldig, en door de juiste vragen te stellen, kreeg ik enorme helderheid over hoe die ervaringen mij beïnvloedden, zelfs vandaag de dag. Nu ik deze duidelijkheid en de juiste tools heb, kan ik mijn leven veranderen en een einde maken aan die lichamelijke klachten."

Guan F

Ben je het beu om vast te zitten?
Wil je dat ik je help?

Dan is het tijd om oplossingen te vinden die blijvend zijn. Laten we praten over wat je dwarszit en hoe ik je kan helpen.

Boek een gratis sessie