Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Logo Danielle Sax
English

Full-Filled You

Het “Full-Filled You” programma

Dit programma zal je mentale, fysieke, emotionele en spirituele welzijn verbeteren, waardoor je vol vertrouwen een bevredigend leven en carrière kunt leiden.


Dit traject is een combinatie van de "Un-Limited You" en "Em-Powered You" programma, met extra intensieve therapie, teachings, coaching en mentoring om je de tools, strategieën, en stap-voor-stap begeleiding te geven die nodig zijn om van binnenuit te groeien

Dit programma is voor jou als:

• Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt en dat je hier bent om meer te zijn en meer te bereiken.

• Je leeft je leven op de automatische piloot, je voelt je niet verbonden en onvervuld. Dit eist een tol op je mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

• Je beseft dat je iets moet doen, maar je weet niet hoe.

• Je kiest om de journey van stress naar authentiek succes te bewandelen met een sterk commitment naar jezelf.

Wat zit er voor jou in:

We helpen je met ons programma van zeven stappen, dat vele mensen over de hele wereld heeft geholpen een bevredigend, oprecht leven te leiden, door bewust te zijn van zelfzorg. Door onbewuste zelfzorgpraktijken op het diepste niveau te integreren, kunnen we de resultaten verbeteren.

Dit programma omvat:

• Een bewust zelfzorgplan dat is geïndividualiseerd met uitgebreide instructies en opvolging.

• We gebruiken verschillende methodes, zoals Geweldloze Communicatie, Positieve Psychologie, Neurowetenschappen en de Regels van de Geest, Ontspanningstherapie, Ademwerk, etc., afgestemd op uw behoeften.

• De beste manier om je op het goede spoor te houden en je doelen te bereiken is door een intensieve individuele coaching, mentoring en accountability.

• Twee "Un-limited You" programma zorgen ervoor dat de complete zelfzorg reis nog meer transformerend en resultaat gericht is.


Let op: Wij zijn er voor jou en je unieke pad naar succes, omdat we geloven dat echt succes van binnenuit komt. Doe vandaag nog mee aan het "Full-Filled You" programma en ontketen je ware potentieel.

Enkele getuigenissen van klanten

die geweldige inzichten en transformaties hadden tijdens dit programma:

"Danielle heeft me geleerd dat ik alle leiderschapsvaardigheden heb die ik nodig heb om de leider en ondernemer te zijn die ik altijd al wilde zijn.

Sinds ik aandacht heb besteed aan mijn grenzen, gevoelens en behoeften, is mijn leven veranderd. Dankzij haar bewuste zelfzorgmethoden heb ik geleerd mezelf op de eerste plaats te zetten en zijn mijn prestaties verbeterd.

Dankzij deze ervaring ben ik een betere partner, vader en man geworden, en ik heb de strategieën om te kunnen omgaan met wat er ook in de toekomst op mijn pad komt.

Als je je leven wilt veranderen en de beste versie van jezelf wilt worden, kan Danielle je helpen."

Tom H, Business Owner

Danielle hielp me een doorbraak te maken in mijn geluk. Haar coaching en RTT-sessie lieten me anders naar mezelf en het leven kijken, en ik leerde weer in mezelf te geloven en te vertrouwen op de liefde.

Dit programma heeft me doen inzien dat het belangrijk is om positief tegen mezelf te praten, wat me heeft geholpen in zowel mijn professionele als persoonlijke leven. Door de technieken die ze me aanleerde, ben ik nu zelfstandiger en heb ik de man van mijn leven ontmoet.

Danielle's persoonlijke coaching maakt echt een verschil, en haar boek is uitstekend. Danielle, je hebt echt een verschil gemaakt in mijn leven, dank je. Het was de investering waard.


Lilly B

"Danielle heeft me geholpen mijn eigen succes te zien en mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Mijn bedrijf is heel anders na vier maanden en ik heb meer vertrouwen dan ooit.

Danielle kan je helpen je leven of bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Haar aanmoedigende woorden en nauwgezetheid zullen je aanzetten tot het behalen van je doelen.


Bedankt Danielle."


Stijn H, entrepreneur

Maak nu een gratis afspraak met mij!

Als je geïnteresseerd bent in het veranderen van je leven, investeer dan 30 minuten van je tijd en boek een gratis sessie in mijn agenda. Laten we je situatie bespreken en onderzoeken of ik je kan helpen de controle over je leven terug te krijgen.

Boek een gratis sessie