Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Logo Danielle Sax
English

Inspiratie voor
bewuste zelfzorg

Iedereen heeft het geboorterecht om
de beste versie van zichzelf te zijn

My boek "Shifting Out Of Chronic Stress"

Als schrijver vind ik het leuk mensen te inspireren en hen te helpen hun wereld op een andere manier te zien. Het is mijn doel om mensen het zelfvertrouwen te geven dat ze, zelfs na de moeilijkste tijden, hun evenwicht en innerlijke kracht kunnen herwinnen.


Nadat ik mijn stress gerelateerde ziekte had overwonnen en ervaring had opgedaan met honderden cliënten, besloot ik mijn kennis met de wereld te delen. Mijn boek, "Shifting out of Chronic Stress", gaat over mijn verhaal en de 7 stappen die ik heb genomen om mijn leven te verbeteren. Als je deze krachtige en praktische gids volgt, zul je zonder twijfel elk aspect van je leven veranderen.

Artikels over zelfzorg.

Ik schrijf over mijn ervaringen voor bekende websites, zoals Huffington Post, Your Tango en Health Triangle. Door dit te doen, hoop ik anderen te motiveren bewuste zelfzorg een hogere prioriteit in hun leven te geven.

Bloggen

Regelmatig schrijf Ik artikels over bewuste zelfzorg en authenticiteit.

Inzichten die je aanzetten tot nadenken en die je inspireren.

Een goed gekozen citaat kan inspirerend zijn en je dwingen om op een andere manier over dingen na te denken of je de benodigde lach geven. Door de jaren heen heb ik mijn favoriete quotes verzameld.


Elke week krijg je een inspirerend citaat en persoonlijke opmerkingen die je helpen bij het bereiken van echt succes. Deze inzichten zullen je bewust maken van het belang van zelfzorg en je helpen om je leven in alle opzichten te verbeteren.

Authentic Success

Inspirerende inzichten
die je helpen om je te ontplooien

  • Elke week ontvangt je een krachtig citaat en persoonlijk commentaar

  • Deze inzichten helpen je bij het bereiken van een echt succesvol leven.